Stichting Exploitatie Grote Kerk is een ANBI

pastedGraphic.png

De Stichting Exploitatie Grote Kerk Apeldoorn is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de Stichting Exploitatie Grote Kerk Apeldoorn geen belasting hoeft te betalen over de ontvangen donaties. Het bedrag dat u schenkt komt dus volledig ten goede aan de Stichting Exploitatie Grote Kerk Apeldoorn. Bovendien mogen donateurs van ANBI’s hun giften van de inkomsten- en vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels.

ANBI Gegevens SEGK:
Oprichtingsdatum: 16-10-2015 RSIN nr: 855635915
KvK-nr: 64366162

Bankrekeningnummer: NL37 INGB 0006 8439 65 t.n.v. Stichting Exploitatie Grote Kerk Apeldoorn

Bestuur en beleid
Het onbezoldigde bestuur van de Stichting Vrienden van de Grote Kerk Apeldoorn bestaat uit:
Voorzitter: Mr. G.J. (Fred) de Graaf
Secretaris: Luuk van der Molen
Penningmeester: Heimen J.W. Wijngaards
Onderhoud/restauratie: Jacob van den Bos

Het onbezoldigde bestuur van de Stichting Exploitatie van de Grote Kerk Apeldoorn bestaat uit:
Voorzitter: Arjen Sietsma