december, 2022

zon11decAll DayApeldoorns Christelijk Mannenkoor - koorconcert

Het ACM (Apeldoorns Christelijk Mannenkoor) geeft op zondag 11 december aanstaande een Kerstmatinee in de Grote Kerk aan de Loolaan te Apeldoorn.

Thema voor dit kerstmatinee is  “Op weg naar Kerst”

Na een lange periode van niet mogen zingen willen wij graag samen met u op weg gaan naar het Kerstfeest, feest van het Licht. We zien uit om Kerst samen te vieren in deze prachtige Grote Kerk. Weer samen in een kerkbank, warmen aan elkaars aanwezigheid, de kerstliederen horen en weer samen kunnen zingen en musiceren.

Naast het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor onder leiding van dirigent Jacob Schenk, kunt u ook genieten van een gastoptreden van Harmonieorkest Prinses Juliana uit Beekbergen onder leiding van hun dirigent  Marten van der Wal. U kunt gaan genieten in deze decembermaand van een Kerstmatinee, waarin niet alleen het koor, maar waar we ook samen met u zullen zingen. Het geheel staat onder leiding van onze dirigent Jacob Schenk. Medewerking zal worden verleend door de bekende sopraan Sharon Kips. De muzikale begeleiding voor het ACM zal worden verzorgd door Jaap Eilander, vleugel en Gerwin van der Plaats, orgel.

Wij hopen dat u in de sfeer wil komen van het naderende Kerstfeest.

U bent allen van harte welkom.

Zondag 11 december Kerstmatinee in de Grote Kerk aan de Loolaan in Aoeldoorn.

Kerk open: 14.30 uur, aanvang 15.00 uur

Toegang 10 Euro

Kaarten verkrijgbaar via de leden van het koor en leden van het Harmonieorkest PJB.

De ACM concertlijn 06 47 98 21 96 via de website van het koor: www.acm-apeldoorn.nl of ga naar www.kaartjekopen.nl

All Day (Zondag)