februari, 2020

vrij28feb20:00De Oden van Salomo en de ZandtovenaarTickets

De Oden van Salomo en de Zandtovenaar: Het teken van het kruis.

De Oden van Salomo, een eeuw na Jezus tijd op aarde gezongen door Syrische christenen, staan bomvol beeldende taal. Beelden die gebruikt worden om de liefde en grootheid van de Messias en de Vader te begrijpen. Tijdens deze paas-tour spelen we meer in op deze prachtige beelden met niemand minder dan de Zandtovenaar Gert van de Vijver! Hij kan als geen ander beelden tot leven laten komen en ze laten spreken. We zoomen in op het kruis die de weg heeft geopend voor de mensen naar het paradijs. In verschillende beelden komt dit terug tijdens het concert; uitbundig maar ook verstillend. Vol energie maar ook in de rust. Een avond waarin het publiek meegenomen wordt naar het hart van de Oden: het teken van het kruis.

De Kerk is open vanaf 19:30. Het is een avondvullend programma van circa 1,5 uur met daarin een pauze van 20 minuten.

(Vrijdag) 20:00

Grote Kerk