december, 2019

maa23dec12:32Jan Vayne | Classical ChristmasTickets

Omschrijving

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert waarvoor dirigent Pieter Jan Leusink een bijzonder en gevarieerd programma samenstelde.
Classical Christmas met bijzondere composities van Bach, Händel en Vivaldi! Van spectaculair tot verstild, van gepassioneerd tot teder: Het koor laat de kerstklassiekers hemels klinken in de prachtige historische kerken en Het Concertgebouw Amsterdam. Met solistische bijdragen van de sopranen Olga Zinovieva en Eva Schuurman en tenor Martinus Leusink weten deze musici de ware kerstgedachte aan je over te brengen.

Jan Vayne
Pianovirtuoos Jan Vayne zorgt voor ontroerende momenten met zijn geniale spel. Uniek: De meesterpianist improviseert op eeuwenoude thema’s met medewerking van The Bach Orchestra of the Netherlands.
Het orkest dat bestaat uit internationale musici, speelt een grootse rol tijdens dit programma. Kortom: Ervaar de sprankelende interactie tussen Jan Vayne en The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van de bekende dirigent Pieter Jan Leusink.
Puur, warm en sfeervol in de weken voor kerst!

Musici
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands,
Jan Vayne | pianist,
Olga Zinovieva | sopraan,
Martinus Leusink | tenor
Pieter Jan Leusink | dirigent

video 

Reserveren

Tickets

Aanvang

(Maandag) 12:32

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© 2019-2022 alle rechten voorbehouden

X