maart, 2020

vrij13maa19:00Pieter Jan Leusink / UITGESTELDTickets

Omschrijving

Helaas gaat het concert door overmacht niet door. De overheid heeft besloten dat evenementen met meer dan 100 bezoekers geen doorgang kunnen vinden. Ben je in bezit van kaarten/reservering voor deze concerten dan wordt je per e-mail verder geïnformeerd.”

Omschrijving
Onder leiding van Bach-specialist Pieter Jan Leusink wordt u meegevoerd in de indrukwekkende sfeer van Bachs meesterwerk de Matthäus Passion.
De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd bij het Nederlandse publiek. The Bach Choir & Orchestra zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie. De musici in het orkest bespelen authentieke instrumenten uit Bachs tijd en zij behoren tot de top uit Europese barokorkesten. The Bach Choir of the Netherlands wordt geroemd om haar dynamische en expressieve klank. Samen zijn deze musici als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.

Solisten
Door de zorgvuldige keuze van internationale solisten ontstaat een sterke basis waarbij ook jong talent zich presenteert op de bühne. Evangelist Adrian Fernandes s is ongeëvenaard ‘verteller’, de Christus-rol wordt door Nederlandse bas Henk van Heijnsbergen op indrukwekkende wijze gezongen. De Russische sopraan Olga Zinovieva en Australische sopraan Bethany Shepherd staan garant voor adembenemende momenten met het Aus Liebe als verstild hoogtepunt. De charismatische bassen Thilo Dahlmann, Jasper Schweppe en tenor Martinus Leusink completeren de uitgelezen cast.

Musici
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Adrian Fernandes, Evangelist
Henk van Heijnsbergen, Christus
Olga Zinovieva, sopraan
Bethany Shepherd, sopraan
Melina Meschkat, mezzosopraan
Annette Stallinga, alt
Martinus Leusink, tenor
Thilo Dahlmann, bas
Jasper Schweppe, bas
Pieter Jan Leusink, dirigent

Reserveren

Tickets

Aanvang

(Vrijdag) 19:00

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© 2019-2022 alle rechten voorbehouden

X