maart, 2020

maa16maa16:4116:41Pearl JozefzoonGeannuleerd

Geannuleerd n verband met het coronavirus.

Pearl Jozefzoon presenteert 1e Paas-cd via Zingen in de Kerk

De 40-dagentijd is voor zangeres Pearl Jozefzoon de meest indrukwekkende periode van het jaar. Het is de tijd waarin wij ons voorbereiden op Pasen. Met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood nadat hij Zijn leven gaf voor ons. Die wetenschap vult Pearls hart met liefde en dankbaarheid. En daar zingt ze graag over. Daarom maakt Pearl momenteel haar 1e Paas-cd. Ze herschrijft diverse bestaande nummers en geeft die songs een ‘Pearl-sausje’ in Paas-thema. Pearl presenteert haar nieuwe plaat via Zingen in de Kerk.

Pearl Jozefzoon is één van de bekendste christelijke artiesten van Nederland. Ze treedt tientallen keren per jaar op, als solist of met voltallige band. Pearl staat vooral bekend om haar loepzuivere, warme stem en weet veel mensen via haar muziek te raken. Het doel van de nieuwe cd van Pearl is mensen bewust(er) maken van Gods onvoorwaardelijke liefde, in de breedste zin van het woord. De boodschap die ze brengt is niet vernieuwend, de sound wel! De Paas-muziek van Pearl zal voor velen een waardevolle muzikale aanvulling zijn op de 40-dagentijd.

(Maandag) 16:41 - 16:41

Grote Kerk