december, 2019

maa02dec20:00STEF BOSTickets

Omschrijving

Precies tien jaar na het verschijnen van de CD ‘In een ander licht’ brengt Stef Bos deze liederen opnieuw ten gehore tijdens een uniek, eenmalig concert. Het concert vindt plaats op maandag 2 december in de Grote Kerk in Apeldoorn en wordt opgenomen voor televisie.

Met deze CD vol liederen over bijbelse personages raakte Stef Bos een snaar bij vele mensen. Zo klinkt het lied van Ruth – Mijn land is jouw land – regelmatig tijdens huwelijksvieringen. Dankzij de blijvende populariteit heeft de CD ‘In een ander licht’ onlangs een gouden status behaald. De liedjes van ‘In een ander licht’ werden speciaal door Stef gemaakt in het kader van het 85-jarige jubileum van de NCRV.

Stef Bos: “Die gouden plaat is natuurlijk mooi, maar ik vind het vooral geweldig dat het over een periode van tien jaar is gebeurd. Dat betekent dat deze liederen van blijvende waarde zijn. Dus reden om te vieren. En dat doen we met een uitvoering van het project in stijl. Piano, gitaar, stem en een strijkkwintet. Een mooi contrast met de uitvoering in 2009 met het Metropole orkest in Theater Orpheus. Nu in 2019 tegenover datzelfde theater in de prachtige Oude Kerk in Apeldoorn. De cirkel is rond.”

Dit eenmalige jubileumconcert wordt georganiseerd door KRO-NCRV en Zingen in de Kerk van Kerk in Actie. De toegang is €20,- per ticket: www.zingenindekerk.nl/stefbos.

De tv-registratie wordt op Kerstavond uitgezonden op NPO 2 door KRO-NCRV.

Foto: © Liesbeth van den Bos

Reserveren

Tickets

Aanvang

(Maandag) 20:00

Ga naar de bovenkant