november, 2022

zat26novAll DayClassic Night Concert :The Most Wonderful Time

Omschrijving

Zaterdag 26 november 2022

Classic Night Concert :The Most Wonderful Time

Na zeer succesvolle concerten in verschillende steden in Nederland w.o. Leeuwarden en Breda en Nunspeet  organiseert de Culturele ANBI Stichting Classic Night Concerts op 26 November een licht klassiek concert in de Grote Kerk van Apeldoorn. De Stichting organiseert feestelijke licht klassieke concerten ter ontzorging en waardering van mantelzorgers en voor liefhebbers van klassieke muziek.

In het deel voor de pauze wordt de bijzondere en hoog gewaarde Misa a Buenos Aires van Martin Palmeri uitgevoerd. Een prachtige Latijns-Amerikaanse mis (misa) waarin het ritme en de warme klanken van de tango herkenbaar zijn.

In de pauze kunt u genieten van een gratis consumptie en een zoete lekkernij.

In het 2e deel van de avond volgt een divers programma waarin de bezoeker door verschillende solisten en vocaal ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices (een ensemble dat bestaat uit geschoolde vocalisten)   worden meegenomen op een muzikale reis met solo’s, duetten en koorstukken met zeer afwisselend kerstrepertoir. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door instrumentaal ensemble Passione (bestaande uit instrumentalisten uit de grote orkesten van Nederland zoals het Ned. Philharmonisch Orkest & het Balletorkest) De algehele leiding is in handen van (sopraan) soliste/ dirigente Annemarie de Jong.

Ter afsluiting van deze feestelijke avond kunt u elkaar en de medewerkenden ontmoeten tijdens de meet & greet onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor dit bijzondere concert zijn verkoopkaarten á €17,50 (PCOB/KBO leden€15 op vertoon lidmaatschap) te koop bij Boekhandel CLC, Asselsestraat 58, Apeldoorn. Of via de website van de stichting: www.stichtingcnc.nl

De Classic Night Concerten zijn gratis te bezoeken voor mantelzorgers. Zij kunnen kaarten reserveren via Mantelzorgorganisatie de Kap www.dekap.nl/nieuws/

Aanvang concert: 20.00 uur

Aanvang

All Day (Zaterdag)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© 2019-2022 alle rechten voorbehouden

X