Laden Evenementen
Churchtour Apeldoorn

Op 18 mei 2024 speelt Tim Akkerman een solo show in de kerk in Apeldoorn. Na zijn succesvolle Pub-tour volgt nu een solo churchtour in kleine kapelletjes op verschillende plekken in Nederland. Als doorgewinterde muzikant met een diepe liefde voor zijn vak, voert Tim het publiek mee op een intieme muzikale reis.

Deze tour illustreert zijn streven naar een persoonlijke connectie met zijn publiek. De tour biedt niet alleen een unieke ervaring voor de fans. Het toont ook Tim’s veelzijdigheid als artiest, waarbij hij zijn muziek op een authentieke wijze deelt.

In deze intieme setting kunnen toeschouwers genieten van Tim’s krachtige stem, zijn vaardigheden als muzikant en de diepe betekenis achter zijn nummers. De kerlijke sfeer van de kapelletjes versterkt de impact van Tim’s muziek en maakt zijn teksten nog persoonlijker.

Deze churchtour belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel Tim Akkerman als zijn toegewijde fans.

Voorprogramma

Zangeres Katja Kruit heeft Amerikaanse roots en leerde dobro (een vorm van slide gitaar) spelen in de USA. De songs op haar debuutalbum “Live A Little More” zijn ontstaan tijdens de pandemie en vertelt het verhaal over jezelf tegenkomen, het verlies en het verlangen om, ondanks alles, voluit te leven. Vanzelfsprekend werden het country liedjes: dat was de muzikale taal die uit haar kwam, de taal van haar roots. Katja’s missie is om haar liefde voor country, Americana en bluegrass, en natuurlijk dobro en lapsteel gitaar, verder te verspreiden. Deze avond brengt ze onvervalst authentieke Americana in het voorprogramma van Tim Akkerman.

Toegangskaarten

Tickets zijn hier verkrijgbaar. Na afrekenen ontvang je de toegangskaart(en) per email. De toegangskaarten worden gescand aan de deur. Printen is niet nodig, de kaarten kunnen gescand worden vanaf je telefoon.

Ga naar de bovenkant