Grote Kerk
Loolaan 16
Apeldoorn

Tribute to MTV-Unplugged brengt in de vorm van een luisterconcert een variëteit aan songs van verschillende bands uit de MTV Unplugged-reeks ten gehore. In afwisselende samenstellingen voert een groot muzikaal collectief in semi-akoestische vorm, inclusief strijkers, nummers van o.a. Pearl Jam, Sinead ‘O Connor, Radiohead, Eric Clapton, Lenny Kravitz, Nirvana, Seal, Alice in Chains, Foo fighters en Black Crows uit. Geniet tijdens Tribute to MTV-Unplugged van originele muziekarrangementen en gepassioneerde muzikanten in de feeërieke setting van de Grote Kerk.

Deuren open: 19:00u
Start Show: 20:30u (Show duurt ongeveer 150min)

Het betreft een zittend concert!

Ps. Er is horeca aanwezig voor en na de show en tijdens pauze, tijdens de show geen horeca i.v.m stilte tijdens de show.

Reguliere tickets kosten €37,50
Bestellen kan op: https://rocko-events.fairtix.io/p/2024-10-26-tribute-to-mtv-unplugged-Apeldoorn

Ga naar de bovenkant